Sinterklaas kleurplaten

Sinterklaas kleurplaten mogen niet ontbreken in de aanloop naar het grote Sinterklaasfeest in Nederland en Belgiƫ. Wanneer je uitgekeken bent op de kruidnoten, pepernoten, schuimpjes en al het andere lekkere snoepgoed, is dit een uitgelezen mogelijkheid om lekker bezig te zijn. Zoek een leuke kleurplaat uit en raap al je potloden en stiften bij elkaar.

We hebben een selectie kleurplaten voor de allerkleinsten, maar ook voor de iets oudere kinderen. Dus voor ieder wat wils. Voor de allerkleinsten geldt natuurlijk dat ze nog niet binnen de lijntjes hoeven te blijven, de iets oudere kids moeten natuurlijk wel een beetje hun best doen om een mooi ingekleurde kleurplaat te maken en om deze misschien mee te geven aan Sinterklaas. Dit zodat Zwarte Piet op de reis terug naar huis kan zeggen tegen de Sint: “Wat een mooie kleurplaten Sinterklaas”. Natuurlijk zijn het niet alleen kleurplaten van Sinterklaas, ook de Zwarte Pieten mogen niet ontbreken en komen dus ook veel voor op deze Sinterklaas kleurplaten.

Heel stiekem zit er ook een spelletje bij die je kunt printen. In dit doolhof moet je de juiste weg zien te vinden voor Zwarte Piet. Natuurlijk kun je deze ook mooi inkleuren.

For the kids who don’t live in the Netherlands or Belgium, below we have placed some st Nicholas coloring pages children can print and color in with Saint Nicolas. Print them out, grab your pencils and start coloring in these great coloring sheets. We’ve placed coloring pages for the younger kids, but also a few for the kids who are a little older. There’s even a coloring page of Dora who got some presents from the Saint. Have fun!

Sinterklaas kleurplaten

Sinterklaas kleurplaat 001 Sinterklaas kleurplaten 002 Sinterklaas kleurplaten 003 Sinterklaas kleurplaten 004

Sinterklaas kleurplaat 005 Sinterklaas kleurplaten 006 Sinterklaas kleurplaten 007 Sinterklaas kleurplaten 008

Sinterklaas kleurplaten 009 Sinterklaas kleurplaten 010 Sinterklaas kleurplaat 011